Alsace-smaking med 8 viner og 4-retters middag


Arrangementdetaljer

  • Date:

Torsdag 10.oktober står viner fra Alsace i fokus på VinPuls. Kjøkkensjefen på Royal Garden serverer en utsøkt fireretters middag, og til denne serveres åtte forskjellige viner fra åtte forskjellige Alsace-produsenter.

Arrangementet er et samarbeidsprosjekt mellom produsentforeningen i Alsace (CIVA) og VinPuls, med Olivier Fauvel fra The Wine Tempter i Oslo som koordinator. Vinkelneren Marianne Johnsen vil presentere vinene på vegne av Vins Alsace.

Dette er produsentene som er representert:

Domaine Boeckel – Cremant d’Alsace Brut 2017

Domaine Paul Kubler – Z la Petite Tete au Soleil 2014

Cave Vinicole de Hunawihr – Riesling Reserve 2015

Domaines Schlumberger – Riesling Grand Cru Kitterlé 2015

Domaine Zind-Humbrecht – Riesling Grand Cru Clos St Urbain Rangen de Thann 2016

Maison Trimbach – Pinot Gris Reserve de Personelle 2013

Domaine Weinbach – Gewürztraminer Cuvee Theo 2018

Domaine Ostertag – Vendage Tardive de Gewürztraminer Lieu-dits Fronholz 2017