.

Kurs: Lær å smake vin

.

Arrangementdetaljer

  • Date:
  • Kategorier:

VinPuls inviterer deg som er glad i vin til å delta på våre innføringskurs i vinsmaking. Kurset passer for alt fra nybegynnere til deg som har smakt noe vin og som nå lyst til å gå litt dypere inn i vinens spennende verden.

Billetter kjøper du her:

På dette kurset skal du få innsikt i hvordan du skal smake vin, hvordan vin lages, hva som gjør at vinene smaker som de gjør, og hvilke faktorer som påvirker prosessen underveis fra en drue henger på vinplanten til du kan skjenke opp vinen i glasset ditt. Og så får du naturligvis tips om hva slags mat som går til de forskjellige vintypene!

Kursleder er en av Norges beste vinkelnere, Erik Hagen Strugstad, tidligere hovmester ved Rica/Scandic Nidelven, restaurantsjef ved NordØst Food & Cocktails og nå Prosject Manager for Food & Beverage på Radisson Blu Royal Garden Hotel.

Erik vil ta deg gjennom vinhistorien og underveis servere deg gode eksempler på musserende, hvite, røde og søte viner. Du vil garantert gå hjem adskillig vinklokere etter dette kurset!

Disse vinkursene vil foregå i Prins Olav Grill på Royal Garden, og det er begrenset antall plasser, kun 40 stk. på hvert kurs.

Billettprisen inkluderer vinkurset, alle vinene du får smake og billettavgift til Hoopla.

Del med flere

.

.