UTSOLGT: Michelin-lunsj med Ferrari


Arrangementdetaljer

  • Date:
  • Kategorier:

I samarbeid med Michelin-hovedsponsor Ferrari, Italias mest berømte produsent av musserende vin, også kalt “Italias egen champagne” inviterer VinPuls til Michelin-lunsj i Prins Olav Grill på Radisson Blu Royal Garden lørdag 15.februar kl. 13.00.

Dette blir et skikkelig vorspiel til den nordiske utdelingen av Michelin-stjerner, som finner sted i Olavshallen mandag 17.februar.

Fra Ferrari kommer Massimiliano Giacomini for å presentere dette historiske vinhuset med røtter tilbake til 1902 da Giulio Ferrari begynte å lage musserende vin i Trentino-området.

Under lunsjen byr hotellets kjøkkensjef Simon Skjærvik og hans kokketeam på en utsøkt tre-retters meny, mens representanter for Ferrari er på plass med hele fire forskjellige musserende viner, som skjenkes rikelig. Det blir altså en skikkelig mat- og boblefest dette.

Det blir begrenset antall plasser på denne Michelin-lunsjen. Billettprisen omfatter maten, Ferrari-vinene og billettgebyret til Hoopla.