UTSOLGT! VinPuls 20 år – Jubileumsmiddag


.


Arrangementdetaljer

  • Date:

VinPuls inviterer til en eksklusiv mat- og vinopplevelse for å feire at Norges største og mest aktive vinklubb kan feire sitt 20-årsjubileum. Det serveres en spesialkomponert 5-retters meny og alle de syv vinene som serveres denne kvelden er 20 år gamle, hentet fra år 2000, samme år som VinPuls ble etablert.

Det blir champagne fra årgang 2000, det samme gjelder hvite viner fra Alsace, røde viner fra Bordeaux og Rioja, en søt riesling fra Tyskland og som avslutning en portvin, også den fra år 2000.

Vi benytter anledningen til å mimre litt tilbake på 20 års VinPuls-historie, med billedglimt både fra arrangementer og VinPuls-reiser, både fra Jorda Rundt-turen i 2017 og fra mange av VinPuls-turene til flotte produsenter i forskjellige land og regioner i Europa.

Flere av vinene har VinPuls-gründer Ulf Dalheim fått kjøpe direkte fra produsentenes kjellere. Viner fra årgang 2000 er som kjent ikke det enkleste å få tak i nå 20 år etter at de ble laget, så uten stor velvillighet fra produsenter han har besøkt selv opp gjennom årene, ville det ikke vært mulig å arrangere en slik jubileumsmiddag med kun 20 år gamle viner.

Det er naturligvis, på grunn av begrenset antall flasker tilgjengelig av hver vin, også begrenset antall plasser på denne jubileumsmiddagen. Først til mølla-prinsippet gjelder.

Kun to billetter til hver person.

Del med flere