VinPuls-cruise i Middelhavet


Arrangementdetaljer

  • Date:

I samarbeid med cruiseselskapet SeaDream Yacht Club, arrangerer vi i mai 2019 et unikt vincruse i Middelhavet.

Vi reiser ut med Middelhavets mest eksklusive cruisebåt fra Barcelona lørdag 4.mai 2019, og har med oss minst to vinprodusenter ombord som underveis vil arrangere spesialsmakinger og winemaker’s dinner.

Bekreftet så langt er spanske Valenti Lagostera fra Priorat-vinhuset Mas Doix og franske Yves Orliac fra Domaine L’Hortus.

Vi mønstrer av båten i Nice om morgenen 11.mai 2019, etter å ha vært innom en rekke havner langs Costa Blanca-kysten i Spania og den franske riviera. Blant havnene vi besøker er Tarragona, Palamos, Collioure, Cassis, St. Tropez og Antibes.

På flere av stoppene skal vi ha utflukter på land og besøke kjente vinprodusenter, samt spise godt på flotte restauranter, også spisesteder med Michelin-stjerner.

Det blir nedreise til Barcelona fredag 3.mai 2019, og en overnatting i Katalonias hovedstad før vi går ombord i vår luksuriøse yacht. Hjemreise blir fra Nice lørdag 11.mai 2019, eventuelt søndag 12.mai. Smartreiser vil ta seg av det praktiske med transport til og fra Barcelona og Nice.

Vi jobber nå med detaljene for turen, og regner med å ha mye på plass til VinPuls-messen 14.mai, der Ida Dønheim fra SeaDream vil være til stede. Der vil det bli mulig for forhåndspåmelding.

Les mer om Sea Dream her:

Del med flere