Innspurt for “gamle” Credo

Det er bare dager igjen før Heidi Bjerkan stenger dørene for “gamle” Credo og Jossa i Ørjaveita/Credoveita. 30.juni er absolutt siste dag for Trondheims stolthet innen gourmetmat. Da vil nok både tidligere eiere og ansatte, samt mange av stamgjestene, være til stede.

Foto fra Credo’s Facebook-side

Credo ble åpnet av Heidi Bjerkan, Calle Fegth og Tor Schjølberg for 19 år siden og har helt siden dag én vært en ledestjerne, ikke bare for de andre restaurantene i Trondheim, men også for restaurantfolk i hele Norge og delvis i Norden.

Rapportene fra gjester som har spist på Credo de siste ukene antyder at Heidi & Co holder koken til absolutt siste slutt. Menyen har bl.a. innholdt terte med andeleverkrem, brissel med kålrot, speket svinenakke, makrell, røye, sjøkreps, østers, breiflabblever, andeegg, uer og andrebryst.

Og vinpakken har bestått av viner skjenket fra magnumflasker. Masse godbiter er det rapportert om!

Til høsten åpner Heidi Bjerkan “nye” Credo og Jossa i de gamle fabrikkhallene på Lilleby. I tillegg vil hun også drive en kafe i lokalene til tidligere Finnes barnehjem, melder Adresseavisen.