Mat & Drikke

Mat & Vin

Gnocchi på trøndersk vis

Pastaen er hentet fra Italia, men ingrediensene er så lokale som det er mulig å få dem i ukens oppskrift fra Sellanraa Bok &...

En grüner går bra til villkveita

Det er tid for noe godt med fisk, sier kokkene ved Sellanraa Bok & Bar som er «Månedens restaurant» her på VinPuls. Denne fredagen...

Det beste du kan lage til 17.mai!

17.mai er dagen for de gode opplevelser. Det gjelder naturligvis også på matfronten. Og du får ikke noe bedre enn hjemmelaget iskrem laget på...

Jordskokk og andehjerte, nam, nam!

Ny måned, ny fredag og nye kokker som skal lære deg å lage gode smakfulle retter. «Månedens restaurant» i mai på VinPuls er Sellanraa...

Vinner-oppskriften fra Top Chef-finalen!

Gjennom hele april har Top Chef-vinner Reneé Fagerhøi fra Bula Neobistro gitt oss oppskrifter fra sin ferske kokebok «Fritter shjiten» på VinPuls. Reneé avslutter...

Vegetarrett med masse smak!

Visste du at Top Chef-vinner og Bula Neobistro-eier Renée Fagerhøi har vært vegetarianer i 13 år? Hun har altså solid bakgrunn til å komponere...

Tid for asparges igjen!

Det går mot vår, og lengst sør i Europa er man allerede i gang med å høste asparges, både hvite og grønne. Du får...

Fresk ny, norsk snaps

Two Grumpy Old Bastards Norge Herbal Snaps, handcrafted digestif Bestillingsutvalget Varenr. 8314102, kr. 369,90 Produsent: Det norske brenneri Synes du Gammel dansk er for...

Sjøkreps fra Bula-Renée

Her får du hjelp av Top Chef-vinner Renée Fagerhøi ved Bula Neobistro i Trondheim til å tilberede og servere sjøkreps på en måte du...