Restaurantomtale: Bula Neobistro

Bula Neobistro, Trondheim

Mat/meny: 17, Vin: 13, Service: 8, Lokale/miljø: 8,
Prisnivå: 7.
Totalt 53 av 70 poeng.

Bula Neobistro
Adresse: Prinsens gate 32.
Telefon:
405 55 529
Mail: post@bulabistro.no
Webside:  www.bulabistro.no

Bula er et utrolig tøft og stilig, men annerledes restaurantlokale. Foto: UD

Top Chef-vinner Renee Fagerhøi åpnet sitt eget sted i slutten av mai 2017. Vi testet restauranten allerede etter en ukes drift, så vi kommer tilbake med oppdatering etter flere besøk.

Førsteinntrykket er meget positivt. Lokalet er både rocka og hjemmekoselig, med alt fra vinkasser, lampetter, blomsterpotter og Jesus-bilder som dekorasjon langs den ene veggen, og masse grønt i form av jungeltapet, flere lampetter, seilskutemaleri og planter på andre vegger. Stort åpent kjøkken hvor det spilles spenstig rock, og en morsom og dekorativ bar hvor du kan spise småretter og smake gode viner.

Toalettene er et kapittel for seg selv, med Maria og Jesus (igjen) som store veggmalerier. En attraksjon i seg selv!

Topchef-vinner Renée Fagerhøi er tydelig og merkbart til stede i sitt egen restaurant. Foto: UD

På matfronten er Renee (bildet) og mannskapet hennes lekende, kreative, sprø og nyskapende. Ti-retteren vi testet inneholdt for eksempel bacon-griseøre, fenomenale dumplings med reker og svin, grønn tomatsuppe med umamitoast og røkt makrell, Hvasser-asparges i kjernemelk og jalapenios, englehårpasta som ikke var så tynn som vi forventet, verdens beste rett vi har spist av lyr, sjøkreps og nanbrød med tre forskjellige «dressinger» på flaske – og kveldens beste rett som avslutning: svinenakke med hvite asparges.

Fellesnevner for rettene var umami og masse syre, nesten for mye av det gode på syrefromten, faktisk. Vinpakken til var imponerende treffende, og det gikk fint med Bulas eget Færder-øl til en av rettene også.
(Publisert mai 2018)

Del med flere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.