Restaurantomtale: De 4 Roser

De 4 Roser, Harstad
(49 av 70 poeng)

Adresse: Torvet 7B. Telefon: 77 01 27 50
Webside: www.de4roser.com

Det går ikke an å besøke Harstad uten å stikke innom De 4 Roser, enten for en rask lunsj i den uhøytidelige kaferestauranten i 1.etasje hvor det bl.a. serveres steingod fish and chips, eller ta en kveld i 2.etasjen hvor man byr på gourmetmat på høyt nivå.

Stor og innholdsrik vinkjeller som avdekker eiernes store interesse for gode smaker, gjør også en visitt dit ekstra attraktiv.

De 4 Roser ble etablert i Harstad i 1996, og kom til dagens plass i Bertheusgården i 2003. De to gründerne har også hatt et stunt i Tromsø, som jeg personlig oppfattet som minst like bra, noe kåringen som Tromsøs beste restaurant i 2016 av lokalavisen iTromsø bekreftet. Men denne ble dessverre nedlagt like etter.

I Harstad holder de imidlertid fokus og kvalitetsnivå som få i Nord-Norge kan oppvise. Menyen er stram og gjennomtenkt, med kun to-tre forretter og ditto hovedretter. Spennvidden bekreftes av at jeg har spist både hval, and, kveite og lam der, delikat presentert og med kreativt og smakfullt tilbehør.

Vinkjelleren er nevnt. Den gir mulighet for å kjøpe flasker i gode årganger av topprodusenter, men gjør også at vinsjefen kan sette sammen en spennende vinpakke, noe han naturligvis gjør.

Mat/meny: 14, Vin: 15 Service: 8, Lokale/miljø: 6, Prisnivå: 6.
Totalt 49 av 70 poeng.

Del med flere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.