Restaurantomtale: Kolonialen

Kolonialen, Oslo
(42 av 70 poeng)

Adresse: Sofies gate 16A. Telefon: 901 15 098
Webside: http://www.kolonialenbislett.no/

En liten perle på Bislett, der finske Pontus Dahlstrøm med bakgrunn fra bl.a. Moestue (vinimportselskap) og Michelin-stjernerestauranten Maaemo sammen med trønderske Michael Minervini (Frati-gruppen) er gründere.

Et knøttlite og ganske støyende lokale, vegg i vegg med Oslos mest spennende lampebutikk. Det er nesten som butikkens utvalg og interiør glir over i restaurantlokalet – eller omvendt. Det er både hyggelig og spennende å spise/drikke på Kolonialen, om du får plass.

Det er lun atmosfære og god stemning, og det er lett å føle at alle som jobber der tror på konseptet og gir jernet for at gjestene skal trives. Og det gjør du, om du synes det er OK med nærhet til nabobordet, og du er ute etter smakfulle, originale småretter i kombinasjon med spennende vin som du kan få by the glass.

Dobbelt så mange forretter som hovedretter indikerer at du gjerne kan prøve flere ting, og det bør du, for det er kanskje i forrettene de beste opplevelsene kan ligge. Gode oster blir også tilbudt.

Mat/meny: 11, Vin: 12; Service: 6 Lokale/miljø: 6, prisnivå: 7.
Totalt: 42 av 70 poeng.

Del med flere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.