Restaurantomtale: Røst Teaterbistro

Røst Teaterbistro, Trondheim
(54 av 70 poeng)


Adresse: Trøndelag Teater, Prinsens gate 20.
Telefon:  406 95 111

Webside: www.rostbistro.no

Uten tvil Trondheims mest ambisiøse restaurantkonsept akkurat nå (juni 2017). Den tidligere teatersalongen ved ærverdige Trøndelag Teater er arena for eksperimentering med stødige kokkehender. Å få akkar servert som en av de beste smaksopplevelser noensinne krever både fagkunnskap og evne til å gå nye veier.

Slik er det med mye av det som serveres ved Røst, fra potetkaker til reinsdyrhjerte. Reisen byr på spenstige sprang og overraskende landinger, men det blir en kulinarisk nytelse av dimensjoner.

På drikkefronten famlet man noe i starten, med både øl og naturviner som ikke helt fant matens rytme, men ved siste besøk satt vinpakken nesten som et skudd, og vinlisten begynte å bli mer interessant, men fortsatt ikke bred nok.

Lokale og dekorasjon må også nevnes. Den gamle stilige teatersalongen er nærmest perfekt for en gourmetrestaurant på toppnivå, men det er intet skuespill som foregår på kjøkkenet her. Selv utfordringen med at selve scenen står igjen og tar mye av arealet har man klart å takle på brukbart vis.

Mat/meny: 18, Vin: 12, Service: 8, Lokale/miljø: 9, Prisnivå: 7
Totalt 54 av 70 poeng.

 

Del med flere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.