Restaurantomtale: Sabrura Bakklandet

Sabrura Bakklandet, Trondheim
(32 av 70 poeng)

Adresse: Øvre Bakklandet 66. Telefon: 465 37 530
Webside: www.sabrurasushi.no

Nyeste tilvekst til et stadig økende antall Sabrura-restauranter i Stiftsstaden. Lokalene til tidligere Chablis og Sabor på idylliske Bakklandet er gjort om til en meget innbydende og intim, men tett og hektisk restaurant.

Det er sushi det dreier seg om, men hos Sabrura får du også andre varianter med asiatisk vri. Små delikate ribbestykker med soya gjør at du vurderer å gjøre om på den sedvanlige norske julaftenserveringen, for dette er godt. Innbakt/fritert torsk er også en fulltreffer.

Sushi og maki-bitene er ikke spesielt bedre enn hos konkurrentene, men ekstratilbudet gjør at Sabrura likevel skiller seg ut. Det går på buffet også her, med en hovedvekt på friterte biter. Har du skalldyrallergi blir utvalget lite, og personlig savnet jeg også sashimi-varianter.

Man observerer at mange blant det ungdommelige publikummet (studenter) kun drikker vann til, og drikkeutvalget er sant og si heller magert, med en hvit Sabrura-vin (tysk riesling) samt en Chardonnay og en musserende på vinsiden – og noen flere øl, for de som foretrekker det.

Mat/meny: 10; Vin: 2, Service: 5; Lokale/miljø: 6; Prisnivå: 9.
Totalt: 32 av 70 poeng.

Del med flere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.