.

UTSOLGT! 4.5.2021 VinPuls-kveld med Torres

.

Arrangementdetaljer

  • Date:

Endelig er vi i gang igjen med VinPuls-kvelder! Mat og vin i skjønn forening, servert i møtelokalet Cicignon på Radisson Blu Royal Garden hotel og produsenten med oss på storskjerm digitalt fra Spania. Planlagt dato er 4.mai.

Billetter kjøper du her:
https://vinpuls.hoopla.no/sales/torres-spania-chile

Denne kvelden blir Lucas Gailhac fra den kjente spanske vinprodusenten Miguel Torres med oss digitalt på storskjermer. Han presenterer fem forskjellige viner, og tar oss med på en vinreise som går fra vinregionen Rias Baixas i Galicia, via Ribera del Duero i Castilla y León og Penedès i Katalonia til Valle Central i Chile.

Miguel Torres er en av gigantene i den internasjonale vinverdenen, og en av de fremste forgangsmennene når det kommer til kvalitetshevning på viner både fra Spania og Chile.

Derfor er det naturlig at vi presenterer hans mest berømte og internasjonalt anerkjente vin – Mas la Plana 2013, servert fra magnumflasker! Mas la Plana skapte furore da den i 1979 på en smaking i Paris arrangert av magasinet Gault & Millau utkonkurrerte de franske superslottene i Bordeaux og en rekke andre berømte cabernet sauvignon-dominerte viner i en blindsmaking. Den gangen var det 1970-årgangen som ble presenter.

På VinPuls-smakingen får vi i tillegg til Mas la Plana 2013, også smake Pazo das Bruxas Albariño 2019 fra hvitvinsregionen Rias Baixas, to utgaver av den flotte Celeste (Crianza 2016 og Reserva 2018) fra Ribera del Duero og en Cordillera Carmenere fra Chile. Dette er viner som viser (noe av) bredden i porteføljen til Bodega Miguel Torres.

Del med flere