.

UTSOLGT! 5.10.2021 VinPuls-kveld med Maison F.E. Trimbach

.

Arrangementdetaljer


Velkommen til VinPuls-kveld med Anne Trimbach, yngste generasjon i Maison F. E. Trimbach, ett av Frankrikes eldste og mest berømte vinhus, med historie tilbake til 1626.

På denne kvelden vil Anne, som blir med oss digitalt fra landsbyen Ribeauville i Alsace, presentere oss for seks viner laget på fire forskjellige druer, tre rieslingviner, en pinot gris, en gewurztraminer og en pinot noir.

Billetter kjøper du her:
https://vinpuls.hoopla.no/sales/trimbach

Billettprisen inkluderer presentasjon og smaking av de seks vinene, samt en smakfull hovedrett servert av hotellets kjøkkensjef som avslutning på kvelden.

Anne Heydt-Trimbach er det nye ansiktet utad i et vinhus med historie tilbake til 1626. Hun jobber i dag sammen med sin far og sine to onkler, og er en engasjert og kunnskapsrik formidler av familiehusets historie og dets betydning for den sterke posisjonen Alsace har som vinregion.

For det er nettopp i Alsace noen av Frankrikes beste hvitviner lages. Det er en posisjon som er opparbeidet over tid, og absolutt fortjent, ikke minst pga av Trimbachs majestetiske rieslingviner som Clos Sainte Hune (noen mener den er en av verdens beste hvitviner) og Cuvée Frédéric Émile, den siste oppkalt etter firmaets grunnlegger Frédéric Émile Trimbach som etablerte familiefirmaet i 1626. Vi får bl.a. smake den siste av disse to på denne VinPuls-kvelden.

Del med flere