.

FLYTTET! Vinmessen Vår-VinPuls 2020

.

Arrangementdetaljer

  • Date:
  • Kategorier:

Med bakgrunn i myndighetenes restriksjoner i forbindelse med korona-pandemien ble Vår-VinPuls besluttet flyttet fra 31. mars til tirsdag 1. september.

Messen blir nå avviklet som en sitt-ned vinmesse. Det betyr at  utstillerne/importørene blir spredt rundt i hele messearealet i konferanseavdelingen i 2.etasje, og at det ved hver stand vil være bord med sitteplasser hvor deltakerne på messen kan sette seg ned og be om å få skjenket de vinene man vil smake.

Hotellets personale vil sørge for at alle smitteverntiltak vil bli gjennomført, og vi ber innstendig om at alle deltakere på messen viser hensyn til hverandre og følger alle instruksjoner som blir gitt.

Med gjeldende begrensninger fra myndighetene kan vi ikke slippe inn mer enn 200 besøkende. Det betyr at det ikke blir lagt ut flere billetter, da det var rundt 200 som hadde sikret seg billett da arrangementet ble besluttet flyttet i begynnelsen av mars.

Også denne messen vil bli avholdt på Radisson Blu Royal Garden hotel fra kl. 16.00 til 20.00.

Kjøpte billetter som ikke kan benyttes 1. september vil bli refundert (minus billettgebyret til Hoopla).

Vår-VinPuls er vinmessen for alle, enten du er nybegynner innen vin og er åpen for å lære mer eller du er mer viderekommende og vil jakte på de store vinopplevelser.

 

Del med flere