.

UTSATT! VinPuls-tur til Alsace, Frankrike

.

Arrangementdetaljer

  • Date:
  • Kategorier:

Etter mange oppfordringer hadde vi satt opp en VinPuls-tur til Alsace i Frankrike. Turen skulle i utgangspunktet gå i tidsrommet onsdag 30. september til søndag 4. oktober 2020, men pga uavklart situasjon rundt korona-epidemien, har vi bestemt oss for å utsette denne turen til høsten 2021.

(OBS! Oppgitte datoer i 2021 er kun foreløpige).

Alsace er uten tvil ett av de mest sjarmerende og flotte områdene i Frankrike, med tydelige spor av at regionen i mange år også har tilhørt Tyskland.

Vi skal naturligvis besøke de mest attraktive produsentene i denne vinregionen, hvor man lager noen av Frankrikes aller beste viner. Mest kjent er Alsace for sine hvitviner, på druer som riesling, silvaner og pinot gris.

Og vi skal naturligvis også gjøre et dypdykk i de musserende vinene kalt Cremant d’Alsace, samt smake på gode røde på pinot noir-druen.

Flere av de mest berømte vinhusene i Alsace hadde allerede bekreftet at de ønsket besøk av VinPuls-gruppen, som Maison F. E. Trmbach, Domaine Paul Blanck, Domaine Ostertag, Domaine Zind-Humbrecht Famille Hugel og Domaine Weinbach hadde allerede bekreftet at de tar i mot VinPuls for omvisning og smaking. Målet er at det blir de samme vinhusene som besøkes også når turen går høsten 2021.

Invitasjon til turen blir sendt ut i løpet av våren 2021.

Del med flere

.

.