Kan bli Årets Matgledebedrift 2017

Strinda videregående skole og To Rom og Kjøkken er begge blant tolv semifinalister i kåringen av Årets Matgledebedrift 2017.

Vinnerne blir kåret av en jury som består av gullvinner i Bocuse d’Or 2015, mesterkokk Ørjan Johannessen, og følgende personer fra TINE Partner: salgsdirektør Terje Døsrønningen, matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og produktgruppesjef Brita Unnerud.

Vinnerbedriften får tur til Bocuse d’Or Europa i Torino for to personer i juni 2018. Sølv- og bronsevinnerne får hver sin fagdag med matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen i TINE Partner med venner.

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2017 skjer i forbindelse med Ostens Dag i Oslo 26. oktober 2017. Finalistene inviteres inn til Oslo denne dagen og kvelden.

-Vi ble nr. 3  2014, i år håper vi å gå helt til topps, skriver To Rom og Kjøkken på sin Facebook-side.

Dette er de tolv semifinalistene:

Strinda videregående skole, Trondheim
To
Rom og Kjøkken, Trondheim
Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen
Louise Restaurant & Bar, Oslo
Sodexo Vika Atrium, Oslo
Fazer Food Services AS avd. Deg 16, Oslo
MS Color Magic og MS Color Fantasy, Oslo
Solborg Bo- & aktivitetssenter, Ski
NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus AS, Erdal
Søtt + Salt Kantine K35, Kokstad
Studentsamskipnaden På Vestlandet, Kafé Kronstad, Bergen
Kapitelberget barnehage, Skien

Dte er TINE som står bak konkurransen, og vinneren kåres ut ifra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter, med spesiell vekt på TINEs produkter. Den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenking og kreativitet, hver dag for å spre matglede.

Thon Hotel Lofoten ble vinneren i konkurransen Årets Matgledebedrift 2016.