Hegstad & Blakstad i Trondheim er blant seks finalister som er plukket ut til NM Community Catering. Finalen går over to dager i september.
Finalistene ble offentliggjort av Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL) på Mathallen i Oslo 25.juni.
Dette er lagene som er kvalifisert til NM:
SIO (Studentsamskipnaden) Mat & Drikke, Oslo
Brest Personalrestauranter, Oslo
De tre stuer, Oslo
Hegstad & Blakstad, Trondheim
Compass Group Eurest, Oslo
Team Toma, Stavanger
NM Community Catering var tidligere kjent som Kantine-NM. Lagene skal konkurrere i de samme temaene som skal brukes under VM i 2020, og alle rettene skal serveres på et kantinebrett.
Hegstad & Blakstad driver i dag tre kantiner i Trondheim, bl.a. i Technobyen. De står også bak Røst Teaterbistro og Spontan Vinbar.
Teamet som skal representere Hegstad & Blakstad i NM-finalen er Sara A. Osuma og Panu Daniel Phenphen.