Det blir en slags samling av Hvem er hvem blant unge, trønderske restaurantfolk når Trondheims nyeste restaurant Fagn åpner dørene i Ørjaveita 4 i slutten av august, i lokalene som Credo-folket da har flyttet ut av.
Kjøkkensjef på Fagn, Jonas Nåvik, er for tiden er på Det norske kokke-landslaget. Han har bakgrunn fra jobbing på Michelin-restauranter i Chicago og Stockholm, har vært på Engø gård i Norge, og er i Trondheim kjent som grunn-legger av Homedining og Melt. Nåvik får med seg Km Remi Moen fra Caya som assisterende kjøkkensjef.
Restaurantsjef på Fagn blir Stian B. Olsen, som nå kommer fra Restaurant 73 ved Royal Garden, og som tidligere har vært ved bl.a. Havfruen samt jobbet i vinimportbransjen.
Barsjefen Magnus Thorseth er hentet fra NordØst, mens David Bøysen Lurie kommer fra Restaurant 73, også han. Sistnevnte skal være kjøkkensjef i 2.etasjen, som skal bli litt lik det som Credo-baren var tidligere, med lunsj og tidligmiddag, samt noe kultur på kveldstid.
Fagn er et nordisk ord/uttrykk som betyr å glede/ta vel i mot.