Tidligere eier og driver av Emilies Et Spisested i Trondheim, mesterkokken Ronny Myhren, starter 2.januar som kjøkkensjef ved Ørland kysthotell.
Ronny Myhren etablerte Emilies tidlig på 2000-tallet, og drev den lille, intime topprestauranten frem til i fjor høst, da han “fusjonerte” med Eld , som da ble døpt om til Emilies Eld. Han jobbet et snaut år ved Eld før han trakk seg ut og flyttet hjem til Brekstad. Da signaliserte han at han bl.a. ville drive med catering under navnet “Kokk på vei”.
Nå melder Ronny på sin Facebook-side at han er klar for nye oppgaver. 2.januar starter han som kjøkkensjef ved Ørland Kysthotell. Konseptet “Kokk på vei” skal imidlertid videreføres.
-“Kokk på vei ” vil bli en del av hotellets satsning, og vi håper på en fortsatt strøm av kunder for cateringoppdrag også. Alle avtaler som er gjort for 2018 blir opprettholdt som avtalt, melder Myhren.
Han slår fast at han ser frem til å komme i gang i nyjobben og til samarbeidet med hotellets andre ansatte og ledelse.