Avlyser frokost-mesterskapet

Scandic Nidelven får i 2020 ikke mulighet til å forsvare sine posisjon som Norges ubestridte beste frokosthotell. Pga av korona-situasjonen har arrangør Haugen-gruppen valgt å avlyse årets kåring.

Den første kåringen av “Norges beste hotellfrokost”, i regi av Haugen-Gruppen og Twinings Tea, ble holdt i 2005. Det året var det Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo som gikk til topps, foran Rica Nidelven i Trondheim. Men i de 11 neste årene var Rica Nidelven (Scandic fra 2015) uovervinnelig, med 11 seire på rad.

Daværende hotelldirektør Bjarte Gjerde satset stor på sitt kjøkken, og ansatte bare flere og flere dyktige kokker etter hvert som hederen strømmen inn. Det var aldri snakk om å hvile på laurbærene!

14 av 16 mulige førsteplasser

I 2016 ble Scandic Nidelven nr. 3, etter Thon Lofoten og Thon Rosenkrantz. Men så var trondheimshotellet tilbake på tronen igjen, med seier i både 2017, 2018 og 2019, slik at hotellet ved Nidelvens bredd igjen på førsteplass, slik at Scandic Nidelven nå står bokført med seier i 14 av 16 mulige år.

I en melding fra Haugen Gruppen heter det at «Grunnet utbruddet av Covid-19 i Norge, og effekten dette har hatt på bransjen, har Haugen-Gruppen og Twinings besluttet å avlyse Twinings Best Breakfast for 2020. Hverdagen er snudd på hodet, og fokuset nå må være å komme seg gjennom denne situasjonen på best mulig måte. Vi planlegger å gjennomføre Twinings Best Breakfast som normalt i 2021».