Brodwall blir «vinsjef» i Royal Unibrew-selskap

Hansa Borg, Solera og Vinestor, som er i prosess med å slå seg sammen, har ansatt Ole Martin Brodwall som salgsjef for sitt rendyrkede «vinteam». Det nye selskapet, som har Royal Unibrew som felles eier, vil ha to separate salgsapparat; Hansa Borgs selgere, som håndterer hele spekteret av drikkevarer til horeca, og Solera/Vinestor sitt vinteam med dedikert fokus på vin og det tradisjonelle restaurantmarkedet.

Av Ulf Dalheim, publisert 29.11.2022

Ifølge en pressemelding starter Brodwall umiddelbart, og blant hans første prioriterte oppgaver er rekrutteringen av tre nye selgere med baser henholdsvis i Bergen, Trondheim og Oslo.

-Med Ole Martin som leder av vinteamet er vi trygge på at Vinestors unike kompetanse blir ivaretatt i den nye organisasjonen. Ole Martin Brodwall har jobbet som selger i Vinestor i seks år. Før dette har han lang fartstid fra bransjen, blant annet fra B&R Wine og restauranter som Statholdergaarden, Fursetgruppen og Klosteret. Han er utdannet sommelier ved Kulinarisk Akademi og har en genuin interesse for vinens verden. Royal Unibrew Norge vil uten sammenligning være størst på drikkevarer til horeca, sier direktør for Uteliv, Stein-Erik Treverket.

Han poengterer at det har vært viktig for det nye sammenslåtte selskapet å ta vare på Vinestors unike kompetanse og kontaktnettverk. -Derfor er vi så utrolig glade for at Ole Martin har sagt ja til denne utfordringen, sier Treverket.

Ole Martin Brodwall tiltrer rollen som salgssjef i en spennende tid for Solera og Vinestor, som blant annet inkluderer vinimportselskapene Vinarius, Vinum, Plus Vini, Divini, Engelstad, Stenberg & Blom, Urban Beverages og Best Cellars. Håpet er at sammenslåingen av to sterke fagmiljøer skal gi mange nye muligheter.

-Med Ole Martins bakgrunn, faglige tyngde og positive driv sikrer vi at det nye vinteamet skal nå sine ambisjoner på horeca, mener Stein Erik Treverket.