Culina har utvidet teamet

Culina vokser stadig, og for å holde tritt med markedet forsterkes salgsteamet i trondheimsregionen. Haakon Lervaag Winge er ansatt som ny selger for Culina Trondheim.

-Nye utfordringer og muligheten for å bruke min opptjente kompetanse fra bransjen til å jobbe på «motsatt» side fristet veldig mye. Jeg har vært mye innom Fossegrenda (showrommet til Culina Trondheim) en del ganger, og både miljø og arbeidsoppgavene denne jobben medfølger følte jeg passet meg veldig godt. Mest av alt har arbeidsmiljøet her i Culina framstått helt fantastisk fra utsiden, og dette ser jeg nå stemmer utrolig godt, sier Lervaag Winge.

Haakon Lervaag Winge er ansatt som ny selger for Culina Trondheim.

Haakon Lervaag Winge startet i stillingen i juni. Han kommer fra Thon Hotels, der han arbeidet som restaurant- og konferansesjef på Thon Hotel Prinsen. Han har også vært innom Radisson Hotel Group, Clarion (Nordic Choice Hotels), Egon og Tulla Fisher.

-Å jobbe med våre produkter krever både interesse og kompetanse, så å få tak i gode fagfolk er viktig. Å forstå hvordan et kjøkken fungerer i praksis, å vite hvilke spørsmål som må stilles for å identifisere kundens virkelige behov er avgjørende for å kunne tilby kundene rett produkt. De aller fleste som jobber med salg i Culina har bakgrunn som kokk, servitør eller restauratør. Nå har vi fått Haakon Lervaag Winge på laget, som har erfaring fra både hotell og restaurant. Å få inn nye krefter er sunt for enhver bedrift, og det å få inn en som har kundeopplevelsen friskt i minne ser vi som utelukkende positivt, heter det i en pressemelding fra Culina.