Kårer Norges beste vinkart

Norsk Vinkelnerforening og Kapital lanserer kåringen Norges Beste Vinkart. Vinneren offentliggjøres 27.april 2018.

Nå er det bare for restauranter med ambisjoner innen vin å sende inn vinkartet sitt til juryen. Med et nøye gjennomarbeidet konsept med flere kategorier og et utarbeidet poengsystem skal vinlister over hele Norges land inspiseres og bedømmes av et variert dommerpanel.

Vinkartene vil bedømmes av en uavhengig jury bestående av personer med høy vinfaglig kompetanse. NVF styre velger juryen, Juryformann er Rune Rake. Innsendte bidrag blir inspisert gjennom uanmeldte besøk og vinkartene vil bli etterprøvd ved flere anledninger for å forsikre at kåringen får den troverdighet den må ha.

Norsk Vinkelnerforening og Kapital vil kåre det beste vinkartet i følgende kategorier:
Norges Beste Vinkart (hovedkategori),
Beste Lille Vinkart,
Folkets Favoritt,
Byens Beste,
Beste Champagneliste,
Beste Vinkart – Vin på glass.

“Norges Beste Vinkart” vil bli profilert gjennom Norsk Vinkelnerforening og Kapital sine kanaler.  NVF har en formidabel adresseliste og er aktive i sosiale medier gjennom en eksklusiv Facebook-gruppe.

Det er utarbeidet eget design til kåringen, og egne ”vindus-stickers” vil bli hengt opp på de nominerte serveringsstedene. Målet med kåringen er å synligjøre arbeidet som blir lagt ned i å sette sammen et spennende og variert vinkart til glede for lekmann og profesjonelle.

Hver restaurant må selv melde seg på for å bli vurdert i konkurransen. Påmeldingsfristen er 19. januar 2018.
Kontaktperson Svein Lindin Mobil 47874083 E-post: Svein.lindin@kapital.no

De nominerte restaurantene vil bli vil bli annonsert søndag 4.februar 2018 under Norgesmesterskapet for vinkelnere på Latter i Oslo.

Vinneren av Norges Beste Vinkart 2018 vil offentligjøres 27.april 2018.