Kina-medalje til Berentsen-gin

Berentsens Distillery har fått en hyggelig før-påskegave: Deres Herbarium New Forest Gin er offisielt blant de beste av de beste, etter at denne gin’en har mottatt «Double Gold» i China Wine & Spirits Awards – Best Value 2021- medalje.

Av Redaksjonen, publisert 12. mars 2021

CWSA-dommer Jonathan Mather, kommenterte: «Jeg er glad for å se det utrolige utvalget av bidrag fra alle verdenshjørner. Standarden for de som deltar er tydelig blant de beste av de beste». CWSA er en av Asias største konkurranser innen vin og brennevin.

Konkurransen er en Triple Blind Tasting. CWSA-medaljer er derfor en referanseindeks for kvalitetsprodukt for innkjøpere og forbrukere innen dette markedet. CWSA-medaljer oppleves som positivt internasjonalt.

-Vi ble svært stolte og ydmyke da vi fikk nyheten om dobbelt gullmedalje til vår Herbarium New Forest Gin. At vi er blant de beste av de beste er en svært hyggelig anerkjennelse fra CWSA. Denne dobbeltgull-medaljen viser kvaliteten teamet vårt strever etter – dette er utrolig kjekt, sier Harald Berentsen Berentsens Distillery.

Herbarium New Forest Gin er tilgjengelig i Vinmonopolets bestillingsutvalg: https://www.vinmonopolet.no/Land/Norge/Herbarium-New-Forest-Gin/p/12196602