Kraft Bodega åpner på Brattøra 26.4

Noe forsinket på grunn av sen levering av italienske stoler kan Kraft Bodega i neste uke åpne dørene og ønske velkommen inn til Trondheims nyeste restauranttilskudd i Brattørkaia 17b, i nærheten av Hurtigbåtterminalen.

Bak Kraft Bodega står blant annet Anderas Espenes, som tidligere drev Fem Bord, og Thomas Borgan med fartstid fra flere restauranter i byen. I tillegg til disse to er Robin Wold og Leif Karlsen også med på nysatningen. De to sistnevnte har erfaring fra Olympen i oslo og Britannia i Trondheim.

Kontrast og Kraft

Sammen har Espnes og Borgan frem til nå drevet Kontrast Catering som har flyttet til de samme lokalene og som i tillegg skal drive kantine i PWC-bygget hvor de holder hus.

Endelig er de italienske restaurantstolene kommet, og dermed kan gjengen bak nyskapningen Kraft Bodega åpne dørene til restauranten på Brattøra. Foto: Facebook/Kraft Bodega

Åpning skjer tordsg 26.april, og på sin egen hjemmeside melder gjengen bak Kraft at: “Med Kraft Bodega ønsker vi å skape stedet vi selv har skikkelig lyst å dra på. På menyen vil vi hente inspirasjonen fra hele verden, uavhengig av trender. Maten serveres slik vi liker den, både utifra dagsform og med litt humor. Du kan sette sammen din egen meny, droppe innom for noen snacksretter, noe godt å drikke, eller så kan du jo bare stole helt på oss og la oss kjøre showet.”

4- og 7-retters meny

Restauranten tilbyr Halv Kraft (4 serveringer) til kr. 420,- og Full Kraft (7 serveringer) til kr. 675,-. I tillegg lokkes det med en av Trondheims største vinkjellere. Kraft-gjengen beskriver seg som en dedikert og entusiastisk gjeng både på kjøkken og i sal med høye ambisjoner.

Her er menyen ved åpningen.
Snacks:
Potetgull og holiday dipp, Kraft dumpling med dipp, Krabbekaker og harissa majones.
(priser fra kr. 45,- til kr. 85,-)
Mellomstore:
Akkar Ramen, Kveite ”boil in bag”, Halv grilla vårkylling, kål, grønn chili og svart hvitløk, Nykål og smørsaus med avruga caviar, Tyske hvite asparges, reker, fritert rekeskall og aspargessaus, Cavatelli, vårtrøffel og kyllingsjy, Foie gras, rødkål, szechuan pepper og brioche, Franske oster, kvede og brioche.
(priser fra kr. 100,- til kr. 185,-)
Hovedretter:
Tørrmodnet and stekt på skroget med kirsebær og oliven, Halv grillet piggvar, brokkolini og mandel-sitron smør, Oksehale Rossini, kastanjer og madeirasaus.
(priser fra kr. 250,- til kr. 300,-)
Desserter:
Vaffel og steinsopp is, Sjokoladepudding med vaniljesaus, avocado, kokos og marengs.
(priser fra kr. 80,- til kr. 95,-)