Ny leverandør av polvarer på dør

Bring Home Delivery er ny leverandør for Vinmonopolet av tjenesten «levering på dør». Vinmonopolet har nå åpnet for bestillinger av hjemlevering via kundesenteret, og har som mål å lansere tilbudet i nettbutikken i løpet av neste uke. I en oppstartsperiode vil Polet kun tilby hjemlevering til Stor-Oslo, med åpning av nye områder fortløpende, både før og etter sommeren.

Av Ulf Dalheim, publisert 26. april 2022

Hjemlevering av varer har vært satt på vent i løpet av koronapandemien. Men nå åpner man altså opp denne tjenesten igjen, og med ny samarbeidspartner. Vinmonopolet opplyser at de vil tilby denne tjenesten i Vestfold, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Hamar, Tromsø og Fredrikstad i løpet av mai/juni 2022. Med dette vil de dekke et større område enn de har hatt tidligere.

Ytterligere flere stedet blir det hjemlevering til i løpet av august/september 2022.

Leveringstidspunkter og priser vil dette variere ut fra geografisk beliggenhet, og vekten på ordren. Kundene vil få den reelle kostnaden opplyset, og kan velge «leveringsluke».

Vinmonopolet opplyser at alle som leverer ut varer for dem har gjennomgått et eget kursprogram for å ivareta ansvarlig salg.