Overtar driften av Gamle Logen

Fursetgruppen tar over driften av Gamle Logen i Oslo.

Fursetgruppen og NCC Property Development er ifølge en pressemelding enige om en avtale der Fursetgruppen tar over driften av Gamle Logen.

Den historiske bygningen spilte en viktig rolle i utviklingen av den norske kulturidentitet gjennom det 19. århundre, og ble opprinnelig bygget som frimurerlosje, konsert- og festivitetslokale i 1836. Kjente og internasjonale kunstnere hadde sitt virke her: Edvard Grieg, Henrik Ibsen, Ole Bull, Johan Svendsen, Halfdan Kierulf, Henrik Wergeland og Bjørnstjerne Bjørnson.

Etter restaureringen i 1988 fremstår bygningen i dag i sin fordums prakt, og med sine ca 50.000 besøkende per år er Gamle Logen sentrum for mange av byens konserter, konferanser, ball og banketter.

Bygget gjennomgikk flere års forfall, og ble etter rehabilitering gjenåpnet i 1988. Den historiske atmosfæren er gjenskapt, og Gamle Logen fremstår i dag som Oslos eldste bevarte kultur- og selskapsbygning, hvor man kan oppleve konserter og kunstneriske fremførelser, arrangere konferanser og selskaper – både av offisiell og privat karakter.

Gjøran Sæther, administrerende direktør i Fursetgruppen restaurantgruppe uttaler i pressemeldingen:
-Vi er svært fornøyde med dette tilskuddet som supplerer vår restaurantportefølje på en god måte. Det er en stor glede å kunne ta over driften av et så veletablert selskapslokale. Med deres solide team på plass ønsker vi å videreføre Gamle Logens gode navn og rykte.

NCC Property Development har en forpliktende avtale om drift og vedlikehold av hele bygget fram til 2037, men har nå inngått avtale med Fursetgruppen om driften av restauranten og selskapslokalene i den ærverdige bygningen.

Manne Aronsson, administrerende direktør i NCC Property Development, er meget godt fornøyd med å ha fått Fursetgruppen inn på driftssiden og sier i pressemeldingen:

-Fursetgruppens erfaring og lidenskap for å drive restauranter i historiske bygninger passer perfekt for Gamle Logen. Vi ser fram til å følge deres utvikling av Gamle Logens restaurant og selskapslokaler videre.

Som selskapslokale er dette ærverdige huset i en helt egen klasse i Oslo, kombinert med atmosfære, kvalitet og service som gjør ethvert arrangement til en ubetinget suksess. De ulike selskapslokaler og saler er passende til selskaper fra 10 og helt opptil 800 personer. Kjøkkenet kombinerer tradisjon og trend i sitt arbeide, og sammen med et profesjonelt og serviceinnstilt personale sikrer de at gjestene får en helt spesiell opplevelse i en helt spesiell atmosfære.
Gamle Logen har adresse Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.