Spesialviner også i nettbutikken

Vinmonpolet vil nå tilby sine kunder at de kan få kjøpe også spesialvarer i nettbutikken. Dette har vært etterspurt av mange i lang tid.

Fra fredag 20. oktober kan vininteresserte også kjøpe spesialprodukter på nett og ikke bare i de syv spesialbutikkene rundt om i landet.

-Vi tilbyr nå distribusjon av spesialprodukter fra vårt eLager for å dekke etterspørselen til kunder over hele landet. Varene kan hentes på Posten/Post i butikk eller bli levert på dør i de større byene. eLageret på Vestby er å regne som den åttende spesialbutikken og vil bli tilført partier med vin på samme måte som de 7 andre spesialbutikkene, opplyste senior produktsjef spesialutvalg og auksjoner, Arnt Egil Nordlien, på en pressesmaking av spesialvarer i Oslo onsdag.

Salg av spesialvarer fra eLageret vil normalt starte kl.08:00 dagen etter lansering i spesialbutikk. Den første lanseringsdagen, 20.oktober, vil det være tilgjengelig varer fra Rhone-slippet i oktober, i tillegg til flasker fra Italia-slippet i september.

I spesialutvalget er det produkter av spesielt høy kvalitet som kun er tilgjengelig i små partier. Produktene kommer fra tradisjonsrike områder og produsenter, så vel som fra mindre kjente regioner og produsenter.

En oversikt over produktene som tilbys presenteres i lanseringslisten som legges ut på vinmonopolet.no noen få dager før lansering.

Beholdningen av varer som ikke blir utsolgt i de syv spesialbutikkene på lanseringsdagen vil som tidligere vises i nettbutikken dagen etter lanseringsdato. Varene fra disse syv butikkene kan kjøpes på nett, men må som tidligere hentes i den eller de butikkene som har dem på lager, opplyser Nordlien.