Tripadvisor om Trondheim

Det er blitt svært vanlig å bruke Tripadvisor for å finne frem til gode og spennende steder å spise når man er ute og reiser. Men kan man egentlig stole på rådene du får? Tja….

Ser man på den nyeste rangeringen av spisesteder i Trondheim, så er Michelin-restauranten Fagn på topp.

Ikke mye å si på det. Men hva da med byens andre Michelin-stjerne, Credo? Jo, på Tripadvisor er Credo ranket som nr. 27 i Trondheim, like foran en annen av byens virkelige gode steder, Kraft, som innehar 29.plassen. Credos lillesøster Jossa er ranket som nr. 78!

Ikke blant topp 20

Andre meget gode spisesteder som ikke er topp 20 på Tripadvisors trondheimsliste er f.eks. Frati (nr. 22), Havfruen (nr. 23), NordØst (nr. 25) og Spontan (nr. 40).

Merkverdig er det også at ingen av spisestedene på Britannia hotel er ranket blant byens 30 beste. Speilsalen dukker opp på 39.plass, Jonathan er nr. 54 og Brasserie Britannia nr. 114.

Dette er topp 10

Hvilke spisesteder i Trondheim er det da verdt å besøke, ifølge brukerne av Tripadvisor? Vel, her er listen over topp 10:

Fagn i Ørjaveita bak Byhaven er på førsteplass på Tripadvisors liste over de beste spisestedene i Trondheim. Foto: Fagn1) Fagn
2) To Rom og Kjøkken
3) Røst Teaterbistro
4) Troll
5) Amber Asian
6) Una pizzeria & Bar
7) Emilie’s Eld
8) Olivia Solsiden
9) Ai Suma
10) Kalas & Canasta