35 år ved Royal Garden

Royal Garden hotell i Trondheim har rundet sine første 35 år. Seks av de ansatte har vært med siden starten, og er godt kjent for alle som har deltatt på VinPuls-arrangementene ved hotellet.

17.februar var det nøyaktig 35 år siden Royal Garden ble innviet ved bredden av Nidelven. Hotellet var i 184 en «sensasjon», og selve åpningsfesten ble sendt direkte på NRK, med velkjente Andreas Lunnan som programleder og en rekke celebre gjester.

I løpet av disse 35 årene har ansatte kommet og gått, men seks av de som var med fra starten av i 1984 er fortsatt i full vigør ved hotellet. Fire av dem er blant krumtappene når det er VinPuls-arrangementer ved hotellet: Torfinn Lerstad, Anne Sivertsvik, May Liss Bensvik og Kristin Berg. De øvrige to med 35 års fartstid ved hotellet er Kjell Klunderbo og Signe M. Kroknes.

Disse seks jublende jubilanter har vært ansatt ved Royal Garden i 35 år, altså har de vært med helt siden starten i 1984. Foto. Jørgen Riiber/Horecanytt

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag 15.februar ble jubileet markert med en jubileumsfest ved det ærverdige trondheimshotellet, melder nettstedet horecanytt.no. Der var alle de seks tilstede og ble behørig feiret fra scenen.

Hotellets nye direktør Tone Hansen forteller til horecanytt.no at da Royal Garden feiret sitt 25-årsjubileum, var det tyve ansatte som hadde vært der i alle de 25 årene. Og seks av dem har altså holdt ut i ytterligere ti nye år!

Tone Hansen tok over som hoteldirektør etter at Royal Garden i en periode hadde en midlertidig direktør etter at Rune Nordstokke sluttet for å drifte to Radisson-hoteller i Moskva. Han er nå på flyttefot igjen, til St. Petersburg hvor han også skal drifte flere Radisson-hoteller.