Åpner Rotisseriet på Persaunet

Torsdag 7.juni er brødrene Kolstad pluss en sønn klar for åpning av sin felles restaurant kalt Rotisseriet på Persaunet i Trondheim.

Som vinpuls.no skrev tidligere i år hadde brødrene Stein Morten, Trond og Steffen Kolstad sammen med Tronds sønn Kristian overtatt konkursrammede Tregården. Alle fire har solid erfaring fra utelivet i Trondheim gjennom flere tiår, fra steder som Bryggen, Chablis, Sabor, Krambua, Credo og Le Bistro. De ville være klar for de første gjestene i mai, men det gjaldt først og fremst selskaper (konfirmasjoner o.l.) som var bestilt før konkursen. Disse selskapene har de nå gjennomført.

Men i dag er det endelig åpning av selve restauranten – som har fått navnet “Brødr. Kolstad Rotisseriet Tregården”, også benevnt Tregården Rotisseri.

Da VinPuls intervjuet Kolstad-klanen i april var en stor, spesiell fransk gassgrill noe av det de var mest opptatt av å fremsnakke.

“Ærlig, ekte, tøft og enkelt”, var ord som ble brukt om maten som skal serveres ved Tregården. Et viktig innslag i det som nå er døpt Rotisseriet blir en stor gassgrill som skal sørge for at restauranten kan servere skikkelig kjøtt, alt fra barbeque, svineknoker, burgere eller kylling.

-Vi skal få til mye spennende rundt denne gassdrevne grillen, sa Trond Kolstad som selv dro til Frankrike i en uke for å perfeksjonere seg på nettopp denne grillen.

Stein Morten Kolstad, Kristian Kolstad og Trond Kolstad er nå klar for åpningen av sin nye, felles restaurant på Tregården. Brødr. Kolstad Rotisseriet Tregård er det offisielle navnet på det nye spisestedet i bydelen Persaunet. Foto: UD

Yngstemann, Kristian Kolstad, blir kjøkkensjef ved Tregården.

Kristian sier at han vil skape et matmiljø for alle aldersgrupper på Tregården. Han omtaler matkonseptet som røft og rustikk, med gode smaker som skal treffe alle.

Sammen med sin far Trond og sine onkler Stein Morten og Steffen, henter han inn elementer fra alle verdensdeler, men først og fremst fra Frankrike, Tyskland og det sørlige Amerika.

-Det vi serverer i restauranten skal også gjenspeile seg i det vi tilbyr på selskapssiden. Høy kvalitet til fornuftige priser. Vi vil aldri kompromisse på kvalitet eller på vår stolthet for faget, sa Kolstad-klanen til VinPuls i april.