Bårdshaug blant de beste

Bårdshaug Herregård på Orkanger er blant Norges aller beste spisesteder langs veien, mener Motor som har testet 115 spisesteder over hele landet. Best av alle er Haukeliseter Fjellstue.

Konklusjonen til Motor er at du ikke bare får slapp pommes frites og kjipe pølser langs veien. Mange steder utpeker seg med gode råvarer og bra service.

God mat – skikkelige råvarer

Haukeliseter Fjellstue, DNTs fjellstue på Haukelifjell, ble vinneren i kåringen av Årets veimat 2017, knepent foran Lokstallen på Brandbu og Munkekroen på Fagernes. Alle tre leverer god mat av skikkelige råvarer, mye av det lokalt, skriver Motor. Haukeliseter oppnådde 93 poeng av 100 mulige, to poeng foran Lokstallen og Munkestuen.

Les hele artikkelen/testen her:
https://www.motor.no/artikler/2017/desember/den-beste-veimaten/

Skryt til matserveringen ved Bårdshaug herregård fra Motor. Foto: baardshaug.no

I tillegg til disse tre trekker motor.no frem åtte andre spisesteder som utmerket seg med 90 og 89 poeng i kåringen. Blant disse er altså Bårdshaug Herregård. Dette skriver bl.a. Motor:

“Alt laget fra grunnen”

Førsteinntrykk: Fantastisk gammel herregård med en ny del med resepsjon og kafé. Fin uteservering med store parasoller og varme. Tente lys og friske potteblomster på alle bord. (10 av 10 poeng).
Meny: Fem retter og tre desserter på menyen fram til 18.00, deretter middagsmeny med større utvalg. Hver fredag griller de kjøtt og fisk ute. (9 av 10 poeng).
Smak: Gode smaker, men fortsatt mulig å legge inn det lille ekstra i et konsept som allerede er så bra. (8 av 10 poeng).
Hjemmelaget: Alt er laget fra grunnen av og med lokale og gode råvarer. Brødet bakes på huset.(10 av 10 poeng).
Drikke: Brus, men ingen lokal drikke. Normalt god kaffe. Te i poser. (7 av 10 poeng)
Pris: Småretter fra 145 til 215 kr (burger). Det er gode porsjoner, så du blir mett, og selv om burgeren er dyr, står prisen i forhold til kvaliteten. (9 av 10 poeng)

Les hele vurderingen av Bårdshaug Herregård her:
https://www.motor.no/tester/veimat/bardshaug-herregard/