Beste frokost i 12 av 14 år

Norges beste hotellfrokost spiser du i Trøndelag. Torsdag vant Rica Nidelven i Trondheim tittelen «Norges beste hotellfrokost» for tolvte gang. På tredjeplass kom Rica Hell på Stjørdal.

Det er 14.gang at Twinings Best Breakfast-kåringen gjennomføres. Og igjen kan man altså gratulere Scandic Nidelven som vinner.

På sin Facebook-side skriver Rica Nidelven:
“Hurra – Norgesmester 2018! Da vant Scandic Nidelven akkurat prisen for Norges beste hotellfrokost, i år for 12. gang! Tusen takk som alltid nok en gang for fantastisk innsats til alle hotellets ansatte! For et dream team, som leverer frokost i verdensklasse dag etter dag, år etter år, 365/7. Stor takk også til Scandic som lar oss få drive hotellet på denne måten, og videreføre den unike frokosten til alle våre gjester.”

Nidelven var blant de første som lot kokkene jobbe ute hos frokostgjestene. Foto: Scandic Nidelven

Juryen sier:
Etter meget sterk konkurranse de siste årene har Scandic Nidelven bygget ut frokostlokalene, noe som har gitt et løft til hele frokosten. Det er en meget dedikert gjeng som står bak, og med utbyggingen har de senket skuldrene og hevet servicen enda et hakk, samtidig som de har svært høy standard og kvalitet på matvarene. Scandic Nidelven har i mange år vært en av driverne bak utviklingen av stadig høyere kvalitet på norske hotellfrokoster.

Konkurransen mellom de beste hotellene i Thon og Scandic har bidratt til å gi en mengde hotellgjester i Norge en stadig bedre frokostopplevelse. Thon Hotel Lofoten fortsetter å levere en meget god frokost og er soleklar på andreplass, mens Scandic Hell som har vært i toppen i mange år har pusset opp frokostsalen sin og tatt steget opp på pallen på tredjeplass.

I følge Twinings blir nivået i finalen høyere for hvert år som går, og Twinings Best Breakfast ønsker å takke alle pådriverne som bidrar til at de beste hotellfrokostene i Norge holder høyt internasjonalt nivå.

Dette ble rekkefølgen i 2018:
1.plass: Scandic Nidelven
2.plass: Thon Hotel Lofoten
3.plass: Scandic Hell

Dette var de syv finalistene i årets finale:
Scandic Byparken, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, Thon Hotel Lofoten , Scandic Hell , Scandic Nidelven, Thon Hotel Stavanger og Scandic Maritim Hotel Haugesund.

De siste årene har Twinings Best Breakfast delt ut en hederspris til noen som har gjort en formidabel innsats for arbeidet med hotelfrokosten. I år går denne til Zoltan Berkes, som har vært ansvarlig for frokosten på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo siden åpningen i 2014.