20. juni 2018

Ble ridder av Champagne

Ole Steinsholt, salgssjef i Solera, er slått til ridder av Champagne. Det skjedde i Reims fredag kveld.

Steinsholt mottok den prestisjefylte ordenen Chevalier d’Ordre des Coteaux de Champagne (Ridder av Champagne), under en høytidelig seremoni i Le Palais de Tau i Reims fredag kveld, opplyses det i en pressemelding fra Solera.

Steinsholt skal være kun den andre nordmannen i historien som har fått denne utmerkelsen. Den første var Victoria Brandvold i mars 2013. Victoria jobber i dag i importselskapet Podium Wines.

Philippe Baijot, President of Champagne Lanson, sammen med Ole Steinsholt. Foto: Michel Jolyot

Jeg er ydmyk og svært takknemlig over å motta denne ordenen, og setter stor pris på at jobben jeg har gjort blir anerkjent på denne måten. Dette er utvilsomt motiverende for fremtidig arbeid og jeg føler meg privilegert som får være ambassadør for et så historisk og berømt område som Champagne, sier Ole Steinsholt.

Ordre des Coteaux de Champagne gis til personer som gjennom år har vist særskilt dedikasjon og gitt et betydelig bidrag for å fremme kunnskap og styrke Champagnes posisjon rundt om i verden. Kandidatene nomineres av de ulike champagnehusene, men det er Ordre des Coteaux de Champagne-organisasjonen som gir ut ordenen.

Ordre des Coteaux de Champagne har røtter tilbake til 1656, men ble lansert i 1956 i sin nåværende form, og har blitt gitt ut hvert år siden. Ordenen har blitt instrumentell i å bygge Champagnes posisjon, og har i dag rundt 4000 medlemmer rundt om i verden, hvorav nå også én nordmann.

Ole er spesielt dedikert, kunnskapsrik og entusiastisk om Champagne-regionen, og har gjennom mange år jobbet hardt for å bygge Champagne i det norske markedet. Vi er veldig glade og beæret over at Ole nå mottar ordenen, sier Edouard de Boissieu i Champagne Lanson, som har nominert Ole.

Ole Steinsholt jobber som slagssjef i Solera med ansvaret for hotell og restaurantkunder. Før han startet i Solera jobbet Steinsholt flere år i Möet Hennessy.

SHARE:
Bransjenytt, Til forsiden, Uncategorized 2 Replies to “Ble ridder av Champagne”
Ulf Dalheim
Ulf Dalheim

COMMENTS

2 thoughts on “Ble ridder av Champagne

  Author’s gravatar

  Først vil jeg si gratulerer, så en liten korreksjon. Mulig han er første mann, men ikke første nordmann, da jeg mottok denne samme ordren i 2013?

  Mvh,
  Victoria Brandvold

   Author’s gravatar

   Æres den som æres bør! Grattis til Victoria som første norske med denne utmerkelsen!
   Ulf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

.