Crab a riesling til Trondheim

Igjen inviterer Tysk Vin i Norge på båttur med krabbe og riesling. Oslo har hatt dette arrangementet flere år, og for første gang vil arrangementet også gå i Trondheim.

Med knallvær i fjor stillte over 150 bransjefolk opp på Rådhuskaia i Oslo for å stille sult og tørst. I Bergen var det litt skyet (ingen overraskelse, det!),  men det la ingen demper for stemningen da 60 vinentusiaster fra bransjen seilte ut på bølgen blå.

Stort engasjement og mye moro under Crab a Riesling i Oslo i fjor. I år kommer arrangementet også til Trondheim. Foto: Tysk Vin

Et godt knippe importører viste frem flotte tyske rieslinger til norsk taskekrabbe tilberedt og servert av superkokk Ole Jonny Eikefjord. De tyske vinprinsessene var flydd inn for anledningen og kastet glans over arrangementet med høy kunnskap om Tyskland som vinland og det ble premiering av beste vin til krabbe og utlodding av tur til Tyskland for en heldig sommelier.

Crab a Riesling har nå blitt en tradition i Oslo. Og det har altså også vært avholdt i Bergen. I år prøver Tysk Vin ut Trondheim for første gang. Dette fordi Trondheim er en spennende og blomstrende restaurantby, men bransjefolk som Tysk Vin tror sulter etter krabbe og riesling.

Arrangementet i Oslo går søndag 20.august , mens Trondheim følger etter søndag 27. august fra kl. 13.00-17.00. Båten som venter på deltakerne er MS Bjørnvåg, og det er oppmøte promenaden ved hurtigbåtterminalen. 

Også i år blir det utlodding av tur til Tyskland for en sommelier på hver tur og naturligvis skal også beste vinmatch til krabbe kåres. Mange importører stiller i de respektive byene med mulighet for smaking og gode samtaler.

Påmelding gjøres på:
http://www.tyskvin.no/crab-a-riesling-5th-edition.5999512-181608.html

For ordens skyld:
DETTE ER ET LUKKET ARRANGEMENT KUN FOR JOURNALISTER OG ANSATTE I HORECA.