Flytter frem mailansering på Polet

På grunn av stor pågang i butikkene, og en mai med flere høytidsdager, endrer Vinmonopolet datoen for lansering av nyheter for mai fra fredag 7. mai til onsdag 5. mai. Dette gjøres ifølge Vinmonopolet for å sikre en velfungerende logistikk og trygt smittevern i butikkene den påfølgende uken. 

Av Ulf Dalheim, publisert 9. april 2021

Ifølge en melding til landets ledende vinskribenter har Vinmonopolet besluttet at nyhetslanseringen i mai fremskyndes med to dager, fra fredag 7. mai til onsdag 5. mai. Dette skal sikre en velfungerende logistikk og trygt smittevern i butikkene den påfølgende uken. 

Årsakene til flyttingen er sammensatte:
· Mai-slippet er rekordstort, med rundt 100 produkter i basis-/parti-/testutvalget og et rekordhøyt antall produkter i bestillingsutvalget.
· Kalenderen i uke 19 og 20 (med Kristi Himmelfartsdag og 17. mai) gir færre åpningsdager, og dermed færre tidspunkter for levering av varer i butikkene
· Det har vært mange kundeordre gjennom hele pandemiperioden, og særlig ved nyhetslansering er antallet kundeordre gjennom nettbutikken og kundesenteret til Vinmonopolet høyt
· Vinmonopolet forventer stor trafikk i butikkene på den «inneklemte» fredag 14. og lørdag 15. mai, siden det er 17. mai mandag uka etter.

-Vinmonopolet ønsker å legge til rette for at så mange kundeordre som mulig kan leveres ut i butikk før disse salgsdagene og helligdagene i mai. Dette vil sikre en mer forutsigbar logistikk, samtidig som smittevernet i butikkene våre kan ivaretas på en trygg måte ved at køene reduseres, opplyses det i meldingen til vinskribentene.

Lanseringsdato vil nå bli onsdag 5. mai for alle utvalg (basis-, parti-, test-, bestillings- og tilleggsutvalget). Salgsstart for nyhetene i nettbutikken er klokken 08.00. 

Butikkene, som normalt kan bestille varer fra klokken 12.00 lanseringsdagen, kan nå bestille nyheter fra klokken 12.00 neste virkedag.

Del med flere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.