Forkort ventetiden med Rammstein Rum

Rammstein kommer ikke til Trondheim før 25. juli neste år. Men da får publikum oppleve tidenes største konsert i Norge. Og i mellomtiden kan de som føler for det teste ut metallbandets eget brennevin – Rammstein Rum.

Dette er et offisielt Rammstein-produkt, og er nå tilgjengelig på Vinmonopolet. Romen er en blend av lagret brennevin fra Jamaica, Trinidad og Guyana.

Rammstein Rum ble første gang presentert på German Rum Festival i Berlin i oktober 2018. Etterspørselen og responsen er rapport til å være svært positiv.

Forskjellige smakselementer

Bakgrunnen for å lage en blend av rom fra tre forskjellige land er å få inn flere smakselementer. Den klassiske jamaikanske romen med dens sterke nese og smak er blandet med en mer moderne rom fra Trinidad som sørger for å gjøre blenden bløtene. I tillegg kommer så en lang og krydret ettersmak gjennom en tolv år gammel rom fra Guyana. Romen fra Jamaica og Trinida er pot still-destillert, mens Guyana-romen er kolonnedestillert. Det hele har så vært lagret tolv år på bourbonfat.

Rammstein Rum er laget av det danske brennevinsselskapet 1423 ApS som ble startet av tre venner i 2008, først og fremst for å lage sitt eget rom-merke. Siden da har de hatt en fin utvikling, med mange spennende produkter som i dag eksporteres til 20 land på fire kontinenter.

26.juli 2021 stiller Rammstein på Leangen Travbane i Trondheim til det som kan bli Norges største konsert til nå. I ventetiden kan du gjerne prøve ut bandets egen rom.

-Vi våger å drømme stort og higer alltid etter å være best. Vi har alltid vært store fans av Rammstein og all eventuell tvil forsvant da vi så dem live på konsert i 2017. Som et fantastisk godt brennevinsprodukt presterer og leverer Rammstein over alles forventninger. Så vi måtte bare lage en rom til bandet, sier Glenn Rosenkjær, partner i 1423 ApS.

Rammstein Rum (kr. 666,00 for 70 cl, nr. 11665501) lukter ifølge produsentens beskrivelse av karamellisert råsukker, moden tropisk frukt, banan, papaya og mange, samt muskat eikefat og vanilje. Smaken er fyldig og krydret med litt sødme, vanilje, sjokolade, pomerans og tørket frukt.