Fra B&R Wine til Skåtøy Kafe

Etter 18 år i vinbransjen kaster Anette Rambøl seg ut i nye utfordringer. Fra våren vil hun være å finne på Skåtøy Kafe i Kragerøs vakre skjærgård.

Anette Rambøl har vært innom flere av de norske importørfirmaene, og avslutter nå sitt engasjement for B & R Wine. Fra 1.mars er det Skåtøy Kafé som vil stå i fokus for henne.

-Jeg har alltid drømt om å få bo nære vannet med alle årstidene rett på, nå har denne drømmen gått i oppfyllelse. Fra 1. mars skal jeg drive Skåtøy kafé, og flytter til en øy i Kragerøs vakre skjærgård, forteller Anette.

Etter 18 år i vinbransjen takker hun alle produsenter, kunder og kollegaer for alle opplevelser og hyggelige stunderne har hatt.

-Alt jeg har fått smakt, alle steder jeg har fått besøke og alle fantastiske mennesker jeg har møtt er minner for livet .
Nå starter et nytt kapittel, men jeg kommer til å savne alle. Og om noen skulle savne meg er det bare å ta turen til Kragerø og sette dere på ferja ut. Dere er hjertelig velkommen, skriver Anette i en mail til sine kontakter.

Om du vil se hva Skåtøy Kafe står for, så klikk her: