Fra Royal Garden til Moskva

Hotelldirektør Rune Nordstokke forlater Radisson Blu Royal Garden i Trondheim for å ta over driften av to Radisson-hoteller i Moskva.

Nordstokke informerte de ansatte ved Royal Garden om nyjobben fredag. Søndag drar han til Moskva for å se på forholdene i den russiske hovedstaden. Han starter i nyjobben 1.september. Det er ikke avklart hvem som skal etterfølge Nordstokke i sjefsstolen ved Royal Garden.

-En ny, stor utfordring

Rune Nordstokke forlater Royal Garden for å drifte to Radisson-hoteller i Moskva.

-Jeg trengte ikke så lang betenkningstid da jeg ble spurt om jeg ville gå på jobben i Moskva. Det er ikke hver dag man får en slik mulighet. Bransjemessig er dette en ny stor utfordring, å drive to hoteller i en storby der alt er nytt, med en helt annen kultur og en ny type gjester enn det jeg har vært vant til, sier Nordstokke til VinPuls.

Han forlater Trondheim etter at han de siste 14 årene har drevet fem forskjellige hoteller i Trøndelag. Han kom hit i 2004, da han begynte ved Grand Olavi Olavshallen. Siden har han vært leder ved Rica/Scandic Hell og Rica/Scandic Nidelven, Skifer på Oppdal og to perioder ved Royal Garden, der han tilsammen har vært direktør i snart åtte år.

-Godt rustet for fremtiden

-Ja, jeg har vel gjort tjenesten min der. Men det er fint å forlate Royal Garden på et tidspunkt hvor vi som har vært der noen år ser svært gode resultater av de investeringer som er gjort gjennom investeringene i 2014. Royal Garden er nå godt rustet for fremtiden, sier Rune Nordstokke.

I Moskva skal han være hotellmann og leder for ett  Radisson Blu og ett Radisson Park-hotell. Begge ligger ved hovedflyplassen like utenfor Moskva.