Fra vin til smak og aroma

Annette Storm slutter hos vinimportøren Autentico for å begynne i sitt familiefirma Storms, der hun blir første kvinne som øverste leder.

I en mail til sine kontakter i vinbransjen skriver Annette at hun fra 1. mars i år starter i familiebedriften Storms AS som lager smak og aroma til næringsmidler. I løpet av året kommer hun til å ta over som daglig leder etter sin far, og hun blir da femte generasjon fra familien som driver bedriften videre – og første kvinne.

Hun er utdannet fra Handelshøyskolen BI, og før hun begynte hos Autentico som marketing manager, arbeidet hun først hos Orkla, deretter hos Altia for Best Buys International.

Annette Storm har vært i vinbransjen i over ti år, og skriver selv at hun i disse årene har truffet utrolig mange hyggelige, flinke, proffe og morsomme mennesker. Mange av disse er vinmakere og har valgt å dedikere sine liv til å videreføre arven fra familien – et vinhus, en vingård drevet av en eller flere generasjoner før dem.

-Samarbeidet mellom generasjoner har inspirert meg! Møter med disse modige menneskene har gjort meg klar for å ta et valg også for egen del og jeg gjør nå som mange vinmakere før meg – går inn i familiebedriften for å forvalte arven videre, skriver hun.