Gjør comeback på Brattøra

Fem år etter at han stengte dørene ved topprestauranten 5 Bord i Trondheim, planlegger Andreas Espnes og temaet hans comeback med ny restaurant på Brattøra, ikke langt fra Rockheim.

Det er Adresseavisen som skriver dette i artikkelen starter restaurant på Brattøra.

Etter 5 Bord-satningen har Andreas Espnes (bildet) sammen med bl.a. Thomas Borgan drevet Kontrast Catering samt Buvik Kafe og hatt ansvar for servering på Ringve og Sverresborg. I nysatsningen på Brattøra har de også med seg Leif Karlsen og Robin Wold

Restaurant 5 Bord på Hjørnet av Dronningens gate og Tordenskjolds gate var et spesielt fine dining-konsept som bragte noe helt nytt til Trondheims restaurantverden. De introduserte champagnelunsj på lørdag formiddag, og ga på kveldstid store matopplevelser til gjester fra hele Norge. Som navnet tilsa, var det bare fem bord i restauranten, så serveringen ble eksklusiv for de som møtte opp.

I følge Adresseavisen skal nysatningen på Brattøra omfatte  cateringfirmaet Kontrast, et lite matutsalg og kantine for 600 ansatte i det såkalte PWC-bygget. Pluss altså den fortsatt navnløse restauranten.

Kantina i PWC-bygget vil ha åpning i november, og Kontrast Catering flytter samtidig sin produksjon til kjøkkenet der. Restauranten skal åpne i januar 2018 og ha inngang fra kaia.