Gladmatprisen 2017 til Renaa

Trønderen Sven Erik Renaa og hans stjernepremierte topprestaurant Renaa i Stavanger er årets vinner av Aftenbladets Gladmatpris 2017.

Jublende glade er ekteparet Torill og Sven Erik Renaa som lørdag mottok Stavanger Aftenblads Gladmatpris for 2017. I bakgrunnen står jurymedlemmene Kine Hult og Gisle Steffensen. FOTO (hentet fra Renaas Facebook-side): Fredrik Refvem

– Etter at vi ikke vant i fjor, har det vært ekstra hard jobbing i år, uttalte Sven Erik Renaa til Stavanger Aftenblad etter at vinneren var offentliggjort. prisen ble delt ut ender avslutningen av Gladmatfestivalen 2017 i Stavanger lørdag.

På sin egen Facebook-side skriver han:

“Utrolig stolt av å vinne Gladmatprisen og stipend fra Glad Mat på 50.000… Takk til hele staben som jobber utrettelig.. og til Hellstrøm som gir denne boosten hvert år”.

Gladmat er den ledende matfestivalen, både i Norge og Norden, og skal fremme publikums interesse for mat og matkultur. I 2017 arrangeres festivalen for 19. år på rad.

Gladmat er et utstillingsvindu for matproduksjon, gastronomi og matkultur. Festivalen trekker opptil 250.000 besøkende i løpet av fire dager, og får stor oppmerksomhet både regionalt og nasjonalt.