Hansa Borg og Solera styrker vinmiljøet sitt

Hansa Borg & Solera Beverage Group styrker vinteamet sitt med tre med nye og erfarne selgere og sommelierer som har bakgrunn både fra vinbransjen og kjente restauranter og hoteler. Simon Valland har kommet inn som ny Area sales manager wine på Vestlandet, mens Cathrine Vangen skal jobbe med det samme på Østlandet og Emil Kringhaug i Trøndelag.

Av Ulf Dalheim, publisert 23. mars 2023

– Det gleder oss å meddele at vi har fått tre nye, erfarne selgere med på laget, som vil bidra til å styrke vår synlighet og lokale tilstedeværelse i Norge. Cathrine, Emil og Simon har alle lang fartstid i bransjen og skal jobbe med salg til Horeca-markedet av drikkevarene i vår omfangsrike portefølje, med hovedvekt på vin, sier Simon Pizzoni, Head of KAM and Wine i Hansa Borg & Solera Beverage Group.

Hansa Borg & Solera Beverage Group har ifølge en pressemelding en klar strategi om å være det foretrukne valget for kunder og samarbeidspartnere i Norge.

–For å lykkes må vi være tett på markedet og tett på kundene. Nyansettelsene gir oss enda sterkere fotfeste lokalt, og støtter opp under våre ambisjoner om å være en profesjonell og kunnskapsrik partner for våre kunder, sier Pizzoni.

Dette er de nye selgerne

Emil Kringhaug er ny Area sales manager wine i Trøndelag. Emil har lang fartstid i Horeca-bransjen, med erfaring fra både enkeltstående restauranter (bl.a. restaurantsjef for NordØst på Solsiden) og barer til de store hotellkjedene i stillinger som servitør, restaurantsjef og daglig leder. Den siste tiden har han arbeidet som selvstendig næringsdrivende konsulent i Horeca-bransjen, der han har jobbet for å heve kompetanse og kvalitet på hoteller og restauranter. Sett sett med vinopptrekker i vinbaren på Spontan. Emil vil ha sin base i Trondheim, med ansvar for Trøndelag og nordover.

Simon Valland, som blir Area sales manager wine for Vestlandet, startet sin karriere hos Hansa Borg/Solera i Oslo, og har nå vendt snuten hjemover til Bergen for å fortsette hverdagen med nye kollegaer på Kokstad, med ansvar for eksisterende og nye kunder langs Vestlandskysten. Simon er utdannet sommelier og har lang fartstid i Horeca-bransjen. Han har jobbet på restauranter som Altona, Pergola, Hardangerfjord Hotel, Kippers og Lysverket.

Cathrine Vangen blir Area sales manager wine for Østlandet. Hun har erfaring fra restaurantbransjen både som bartender, servitør og sommelier. Utover dette har hun jobbet som Horeca- og dagligvareselger for Lervig. Den siste tiden har hun jobbet som selger og product activation-manager for Moestue Grape Selection. Cathrine vil jobbe med salg til Horeca-markedet på Østlandet, med Oslo som base.