Heftig, nytt utested gjenåpnet

Trondheim har på kort tid fått to nye nattklubber, i kjente lokaler. Først kom Lokal Bar i Dronningens gate og lørdag 25.august gjenåpnet nyeste tilskudd til festscenene i byen – Provincialen på hjørnet av Frimurerlogen.

Folka bak gjenåpningen av Provincialen beskriver nattklubben som “byens råeste utested” og reklamerer med byens neste største bardisk. Lokalet over to etasjer byr i tillegg til baren på en miks av DJ og livescene, og en av veteranene blant pianoentertainerne i Trondheim, Tammy Tanner, er underholdningsansvarlig.

Heftig innredning, mye lys og tøffe bilder av kjente musikere preger innredningen til Provincialen i Frimurerlogen. Foto: Provincialen

Eier av Provincialen er Odin Johansen, og han har bl.a. fått med seg Tobias Hoem som daglig leder, Lars Helle som barsjef og Trond Hillestad som teknisk ansvarlig. Det er snekret, malt og dekorert mye den siste tiden for å skape et helt nytt image i lokalene. Inspirasjon til innredning og konsept har de hentet fra forskjellige livescener og nattklubber i utlandet, bl.a. Amsterdam.

Lokalet er hipt og stilig innredet, med mye farver og lys og store bilder av kjente musikere i gedigne gullrammer på veggene. Grafisk designer Astri Smeplass har sørget for at du garantert vil få med deg det meste av interiøret og dekorasjonene når du kommer på besøk.

Provincialen har tyve års aldersgrense og et klubbkonsept med blant annet VIP medlemskort som gir folk mulighet til å passere køen, i tillegg til gratis innslipp.

(Publisert 25.8.2018)