Kan Nidelven vinne igjen?

Scandic Nidelven (tidligere som Rica Nidelven) har vært på pallen tolv av tolv ganger, og vunnet ti år på rad i kåringen av “Norges beste hotellfrokost”. Nå er hotellet i finalen for 13.året på rad.

Fem Scandic-hoteller og tre Thon-hoteller er igjen i finalen etter at juryen har vurdert semi-finalistene.

I tillegg til Nidelven er også Scandic Hell og Scandic Seilet Molde med i finalen av de midt-norske hotellene.

Øvrige finalister er Thon Lofoten og Thon Rosenkrantz Oslo og Bergen. Fra Scandic-kjeden er Byparken, Bergen og Ishavshotell, Tromsø med til finalen, i tillegg til de tre midt-norske.

Vinneren kåres til høsten, og kjøkkensjef på Scandic Nidelven, Sigve Eliassen, håper ifølge nettstedet horecanytt.no at hotellet kan ta med seg seier nr. 11.

-Det som trengs for å lykkes år etter år er å aldri gi seg med nyutvikling. Vi må alltid ha øynene oppe for forbedringer. Engasjerte kokker er essensielt. Hos oss har vi kokker som liker å by på seg selv og som gir det lille ekstra hver eneste dag. Det å stå ute på buffé blant gjester krever utradisjonelle kunnskaper og egenskaper fra en kokk, noe alle våre kokker innehar. Hos oss sitter mye av dette “i veggene”. Det har blitt et bedriftskultur, sier Eliassen.

Kåringen av “Norges beste hotellfrokost” skjer i regi av Twinings.