Kraft Bodega møter Mexico

Trondheim beste kokker er klare for et nytt Friends-arrangement. 8.mars stiller kokker og servitører fra syv av byens restauranter opp på Kraft Bodega med meksikansk-inspirert meny. Billettene legges ut kl. 16.00 i dag.

NB! Dette arrangementet ble også utsolgt på rekordtid. VinPuls kommer tilbake med info neste gang restaurantene inviterer til Friends-event. Fortsatt fire av stedene som er involvert som ikke har hatt arrangement!

Dette er tredje gang restauranter som vanligvis konkurrerer om gjestene går sammen. Første arrangement var Spontan & Friends hvor signaturretter var tema. Deretter fulgte Fagn & Friends, hvor klassiske franske retter fra 1900-tallet var tema.

-Vi skal til Mexico denne gangen. Menyen er hemmelig, men det vil stort sett bli lokale råvarer som har fått seg en smak av Mexico, sier kjøkkensjef Thomas Borgan ved Kraft Bodega.

Kristian Kolstad og Eskil Hildonen fra To Rom og Kjøkken i aksjon med dessertretten under det forrige Friends-arrangementet, på Fagn i fjor høst: Foto: UD

Restaurantene som deltar i Friends-arrangementene er Spontan, Røst Teaterbistro, To Rom og Kjøkken, Bula Neobistro, Sellanraa, Fagn og Kraft Bodega. Vanligvis er det kun 60 plasser som legges ut, og på de to foregående arrangementene har eventet vært utsolgt på under halvtimen.

-Det er mange som ikke har fått med seg arrangementet før det har vært for sent, så denne gangen varsler vi om det på facebook i forkant av at billettene legges ut. Bestilling blir på mail, vi forsøker å finne en løsning der flere kan få anledning til å booke seg bord. forteller Thomas Borgan.

Lørdag 1.februar kl. 16.00 blir arrangementet lagt ut på Facebook. Da er det bare å kaste seg over tastaturet og bestille bord. Det blir garantert en heftig opplevelse. De to første arrangementene sto til terningkast 6 – og vel så det!

Følg med her: https://www.facebook.com/KraftBodega/