Moulangerie åpner i Trondheim

Det nærmest flommer over av spennende nye bakerier og kafeer i Trondheim. Nå røper Moulangerie på Melhus at de også etablerer seg i byen, midt i sentrum, i lokalene til en tidligere veskebutikk på hjørnet mellom Nordre og Thomas Angells gate.

Av Ulf Dalheim, publisert 9.7. 2020

Torsdag la Moulangerie ut følgende melding på Facebook og Instagram:

“Endelig skjer det! Trondheim sentrum vil i løpet av året få en ny franskinspirert kafé med kjærlighet for det franske bakverk. En kafé hvor det skal bugne av ekte, franske croissanter, frisk champagne og god, svart kaffe. En kafé ved navn Moulangerie”.

-Et eget utssalgssted i Midtbyen har lenge vært en drøm! En drøm vi håper dere vil dele med oss, skriver Moulangerie-gründeren Kjersti Ingeborg Flatås (41).

Hun bor på Mo gård i Melhus, hvor hun har produksjonslokaler og selskapslokale. Hun er gift og har to gutter. Sammen med mannen Arne Nordbotn driver de gårdsbruk med kornproduksjon, skog og utleie av laksevald. Kjersti er utdannet både hotell- og restaurantkokk samt at hun er bioingeniør. Hun har jobbet i 10 år på mikrobiologi/genteknologi, bl.a. i Medicus AS, med assistert befruktning.

På Facebook skriver hun: “Det flotte lokalet ligger sentralt i Thomas Angells Gate. Overtakelse, planlegging og oppussing vil ta noe tid, men vi håper vi kan si bonjour og velkommen, høsten 2020. Trondheim, here we come!”