Ny direktør på Vinmonopolet

Styret i Vinmonopolet ansatte i sitt styremøte torsdag Elisabeth Hunter som administrerende direktør i selskapet. Hunter har fungert som administrerende direktør i Vinmonopolet de siste fem månedene. 

-Med Elisabeth Hunter får vi en erfaren leder med solide kunnskaper om selskapet. Vi ser fram til å arbeide sammen med Hunter om å videreutvikle Vinmonopolet i tråd med samfunnets krav og kundenes forventninger, sier styreleder Ellen Seip i en pressemelding.

Hunter har de siste 7 syv årene arbeidet i Vinmonopolet som kjededirektør med ansvar for alle butikkene. 

Elisabeth Hunter er ansatt som ny administrerende direktør i Vinmonopoølet AS.
Foto: Ellen Jarli/Vinmonopolet

-Jeg er svært glad for styrets tillit. Vinmonopolet skal balansere det samfunnsmessige ansvaret med en profesjonell og kundeorientert drift. Å få lede denne fantastiske bedriften med alle de flotte kollegaene frem til hundreårsjubileet i 2022, og videre derfra, er en stor ære som jeg er ydmyk og fryktelig stolt over å få muligheten til, sier Elisabeth Hunter i pressemeldingen.  

Hunter (50) er utdannet siviløkonom ved University of Strathclyde, Glasgow, Skottland, med spesialisering innen markedsføring og sosialøkonomi. Hun har også et Senior leadership program fra University of Nottingham, England i 2010.

Hunter har tidligere hatt mellomlederstillinger innen markedsføring og produkt i Nycomed Pharma AS. Hun har også hatt lederstillinger i Alliance UniChem Norge AS (senere Boots), blant annet som administrende direktør.