Nye drivere inn i “berømte” utelivslokaler

Aleksander Skei og Andrew Anfinnsen vil skape nytt liv i lokaler som gjennom snart femti år har vært sentrale i Trondheims uteliv. I Næringslivets Hus i Dronningens gate 12, vis a vis Britannia, åpner de nå Lokal Bar, Scene og Klubb.

Baren har alt vært åpen en uke, nå til helgen følger de to andre konseptene etter. Ut fra farvevalg på innredning får de tre avdelingene kallenavnene Grønn Bar, Gul Scene og Blå Klubb. Med seg på laget frem mot åpningen i de 700 kvm store lokalene har de to hatt Jørgen Sellevoll og investoren Halvår Sivertsen.

Anfinnsen har tidligere vært bookingansvarlig for Brukbær, Blæst og Supa, mens Skei har erfaring fra arbeid for Natt, Leutenfest og Pstereo. Ikke uventet satser de på mye musikk og liv i Lokal-lokalene.

Blant artistene som er signet i høst er de nye trondheimsbandet Company Ink 30. august, samt elektronikaduoen Smerz med blant annet Nato-sjef Jens’ datter Catharina Stoltenberg. I november kommer den mer etablerte produsenten og DJ-en Bjørn Torske, skriver Adresseavisen.

Lokalene som nå blir tatt i bruk igjen har tidligere huset kjente steder som Downtown og Frakken. Siste konsept der var D12 som gikk konkurs i 2017.